و پَــری خواهم ساخت
و پَــری خواهم ساخت

و پَــری خواهم ساخت

ح

دنده کباب کرمانشاهی..Kermanshahian sheep rib barbecue

 ابتدا یه تکه ی یه کیلویی از گوشت دنده ی گوسفند رو می برن. 

بعد سه یا چهارتا سیخ رو همزمان تو گوشت فرو می برن تا وزن گوشت رو تحمل کنه و شکلشم به هم نخوره.

 بعد با پشت یه کارد تیز حسابی اونو کاردی می کنند. گوشت رو به همین صورت دو سه ساعت در یخچال میذارن تا استراحت کنه و خستگیش دربره! واسه کباب کردنشم، مقداری روغن رو داغ میکنن و بعد مقدار زیادی رب گوجه رو بهش اضافه می کنن تا سرخ بشه. نمک و کمی فلفل و آبلیمو و زعفرونم بهش اضافه می کنن تا یه سس درست بشه. موقع کباب کردن با یه فرچه، مدام این سس رو به دو طرف کباب می مالن و وقت کامل شدن کباب هم دوباره بهش این سس رو میزنن و با پیاز یا نارنج میل میکنن.



first cuting a kilo pice of sheep rip as long & wide. then put down 3 or 4 skewers in to meat to save it s shape and bear the wighe of it. then by a bake of a knife،knifing it. putting the meat in this stste in the refrigerator to rest and go on it s fatigue!for the barbecue، hotting some oil an then adding it a lot of tomato sauce to fried. then addinf  some slat ، pepper ، lemon juoice and saffron to make a sauce. in barbecue time، by a brush، rubbing sauce on both sides of babecue. never cpmolateof barbecue، rubbing it again and eat with onion or orange.

نظرات 1 + ارسال نظر
نیر پنج‌شنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1394 ساعت 09:32 ب.ظ

سلام
چه خوشمزه مهمان شما کی بیایم

سلام.
شما وقت و زمان بدین تا چشمامونو زیر پاتون بذاریم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد