X
تبلیغات
رایتل
ح

مادرم

یکشنبه 20 اردیبهشت‌ماه سال 1394 ساعت 08:12 ب.ظ

دفتری گر بنویسند ز خوبان جهان


تو به سر دفتر خوبان جهان فهرستی

دنده کباب کرمانشاهی..Kermanshahian sheep rib barbecue

چهارشنبه 16 اردیبهشت‌ماه سال 1394 ساعت 03:14 ب.ظ

 ابتدا یه تکه ی یه کیلویی از گوشت دنده ی گوسفند رو می برن. 

بعد سه یا چهارتا سیخ رو همزمان تو گوشت فرو می برن تا وزن گوشت رو تحمل کنه و شکلشم به هم نخوره.

 بعد با پشت یه کارد تیز حسابی اونو کاردی می کنند. گوشت رو به همین صورت دو سه ساعت در یخچال میذارن تا استراحت کنه و خستگیش دربره! واسه کباب کردنشم، مقداری روغن رو داغ میکنن و بعد مقدار زیادی رب گوجه رو بهش اضافه می کنن تا سرخ بشه. نمک و کمی فلفل و آبلیمو و زعفرونم بهش اضافه می کنن تا یه سس درست بشه. موقع کباب کردن با یه فرچه، مدام این سس رو به دو طرف کباب می مالن و وقت کامل شدن کباب هم دوباره بهش این سس رو میزنن و با پیاز یا نارنج میل میکنن.



first cuting a kilo pice of sheep rip as long & wide. then put down 3 or 4 skewers in to meat to save it s shape and bear the wighe of it. then by a bake of a knife،knifing it. putting the meat in this stste in the refrigerator to rest and go on it s fatigue!for the barbecue، hotting some oil an then adding it a lot of tomato sauce to fried. then addinf  some slat ، pepper ، lemon juoice and saffron to make a sauce. in barbecue time، by a brush، rubbing sauce on both sides of babecue. never cpmolateof barbecue، rubbing it again and eat with onion or orange.

پدر..... FATHER

شنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال 1394 ساعت 08:26 ق.ظ

حرف مرد آمد وسط...


یاد تو افتادم.



BECAME CONVERSATION OF CHIVARLRIC...


I TOUGHT OF YOU.





سلام

چهارشنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال 1394 ساعت 03:47 ب.ظ

سلام.

بازم سلام.

صد تا سلام.


Hello

Flag Counter