ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
ابتدا یه تکه ی یه کیلویی از گوشت دنده ی گوسفند رو می برن.
بعد سه یا چهارتا سیخ رو همزمان تو گوشت فرو می برن تا وزن گوشت رو تحمل کنه و شکلشم به هم نخوره.
بعد با پشت یه کارد تیز حسابی اونو کاردی می کنند. گوشت رو به همین صورت دو سه ساعت در یخچال میذارن تا استراحت کنه و خستگیش دربره! واسه کباب کردنشم، مقداری روغن رو داغ میکنن و بعد مقدار زیادی رب گوجه رو بهش اضافه می کنن تا سرخ بشه. نمک و کمی فلفل و آبلیمو و زعفرونم بهش اضافه می کنن تا یه سس درست بشه. موقع کباب کردن با یه فرچه، مدام این سس رو به دو طرف کباب می مالن و وقت کامل شدن کباب هم دوباره بهش این سس رو میزنن و با پیاز یا نارنج میل میکنن.
first cuting a kilo pice of sheep rip as long & wide. then put down 3 or 4 skewers in to meat to save it s shape and bear the wighe of it. then by a bake of a knife،knifing it. putting the meat in this stste in the refrigerator to rest and go on it s fatigue!for the barbecue، hotting some oil an then adding it a lot of tomato sauce to fried. then addinf some slat ، pepper ، lemon juoice and saffron to make a sauce. in barbecue time، by a brush، rubbing sauce on both sides of babecue. never cpmolateof barbecue، rubbing it again and eat with onion or orange.
حرف مرد آمد وسط...
یاد تو افتادم.
BECAME CONVERSATION OF CHIVARLRIC...
I TOUGHT OF YOU.