و پَــری خواهم ساخت
و پَــری خواهم ساخت

و پَــری خواهم ساخت

ح

مادرم

دفتری گر بنویسند ز خوبان جهان


تو به سر دفتر خوبان جهان فهرستی

دنده کباب کرمانشاهی..Kermanshahian sheep rib barbecue

 ابتدا یه تکه ی یه کیلویی از گوشت دنده ی گوسفند رو می برن. 

بعد سه یا چهارتا سیخ رو همزمان تو گوشت فرو می برن تا وزن گوشت رو تحمل کنه و شکلشم به هم نخوره.

 بعد با پشت یه کارد تیز حسابی اونو کاردی می کنند. گوشت رو به همین صورت دو سه ساعت در یخچال میذارن تا استراحت کنه و خستگیش دربره! واسه کباب کردنشم، مقداری روغن رو داغ میکنن و بعد مقدار زیادی رب گوجه رو بهش اضافه می کنن تا سرخ بشه. نمک و کمی فلفل و آبلیمو و زعفرونم بهش اضافه می کنن تا یه سس درست بشه. موقع کباب کردن با یه فرچه، مدام این سس رو به دو طرف کباب می مالن و وقت کامل شدن کباب هم دوباره بهش این سس رو میزنن و با پیاز یا نارنج میل میکنن.



first cuting a kilo pice of sheep rip as long & wide. then put down 3 or 4 skewers in to meat to save it s shape and bear the wighe of it. then by a bake of a knife،knifing it. putting the meat in this stste in the refrigerator to rest and go on it s fatigue!for the barbecue، hotting some oil an then adding it a lot of tomato sauce to fried. then addinf  some slat ، pepper ، lemon juoice and saffron to make a sauce. in barbecue time، by a brush، rubbing sauce on both sides of babecue. never cpmolateof barbecue، rubbing it again and eat with onion or orange.

پدر..... FATHER

حرف مرد آمد وسط...


یاد تو افتادم.



BECAME CONVERSATION OF CHIVARLRIC...


I TOUGHT OF YOU.





سلام

سلام.

بازم سلام.

صد تا سلام.


Hello